HOTEL AA

» O nama

O nama

Dobrodošli na web stranice hotela AA u Tesnju/Jelah. Zelimo vam da provedete ugodne trenutke kako na našim web stranicama tako i u našem hotelu.

Hotel je smješten u naselju Jelah neposrednoj blizini grada Tešanj

Recepcija

Na recepciji Hotela AA možete dobiti sve informacije kao i pomoć koji su vam potrebni za uspješan odmor i boravak u našem hotelu i gradu.

Najraznovrsnija ponuda i ljubaznost recepcijskog osoblja će Vam pružiti vrhunsku uslugu i učiniti Vaš boravak u hotelu ugodnim.

Recepcija Vam je na raspolaganju 24 sata.

Restoran

Restoran je kapaciteta cca 110 mjesta sa ugodnim enterijerom i raznovrsnom ponudom jela i pića.

Restoran je klimatiziran, moderno i funkcionalno uređen, mirnog ambijenta i odiše istinskim bosansko-hercegovačkim duhom.

Vrhunski majstori kulinarstva za Vas pripremaju najraznovrsnije gastronomske užitke među kojima izdvajamo veliki izbor toplih i hladnih predjela, juha i čorbi, originalan izbor mesnih jela, priloga i salata, a naročito izdvajamo širok izbor tradicionalnih bosansko-hercegovačkih jela kao i specijalitete kuće koji će Vas sigurno oduševiti.

Restoran Vam, također, nudi veliki izbor toplih i hladnih napitaka, alkoholnih pića, kao i široku lepezu kvalitetnih vina iz različitih regiona.

Odvojeno od restorana,nalazi se sala za seminare, prilagodljiva različitim poslovnim prezentacijama, ali i drugim zasebnim sadržajima određenih grupa koji koriste ovaj prostor zavisno od želje gosta tj, proslava,svadbi i drugih susreta.

Sale su klimatizirane kao i prilagodljive razmještanju eneterijera po želji gosta, tako da smo u mogućnosti ugostiti 200-250 gostiju.
Naravno našim gostima je na raspolaganju WI-FI internet kao i materijal potreban za održavanje poslovnih susreta.
U našem objektu se nalazi 18 komforno uređenih soba: jednokrevetnih, dvokrevetnih,trokrevetnih i apartman,te u skladu s tim je omogućen smještaj kapaciteta 40 osoba gdje će te se osjećati kao kod svoje kuće.
Svaka od pomenutih soba posjeduje vlastito kupatilo sa tuš kabinom, sat TV,telefon,pristup internetu i klima uređaj.

Ljetna bašta

Nikako ne možemo zaobići ljetnu baštu sa interesantnim ambijentom kapaciteta 40 mjesta,gdje možete posmatrati uz žubor fontane kako tim-kuhari hotela AA pripremaju specijalitete ispod saća.

Naš tim će Vas sigurno ljubazno ugostiti, jer kod nas važi pravilo da je gost uvijek u pravu i stalno je prisutna spoznaja da je osnovni cilj zadovoljan gost.

Parking

Raspolažemo i sa vlastitim parking prostorom za naše goste. Kapacitet parking prostora je 40 mijesta za putnička vozila.